یکشنبه, 10 آذر 1398 12:00

درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی

این مورد را ارزیابی کنید
(10 رای‌ها)

اگر به دنبال درب اتوماتیک با حداکثر بازشو هستید، پیشنهاد ما درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی است. این نوع درب اتوماتیک علاوه بر مزایای سایر درب های اتوماتیک بازشو مورد نیاز شما را تامین خواهد کرد.

---------------------------------------------------------------------------

درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی

درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی

درب های اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی، یکی از بهترین گزینه ها برای اماکن با تردد بالا که نیاز به بازشوی بالاتری دارند مانند مراکز تجاری، خدماتی، بیمارستان ها و... است. این نوع در با توجه به فضا و کاربرد می تواند چندین لت داشته باشد. درب های شیشه ای تلسکوپی همانند درب های کشویی به صورت خطی می باشد با این تفاوت که سیستم این درب ها لنگه های متحرک به صورت تلسکوپی باز و بسته می شوند.

 

انواع درب اتوماتیک تلسکوپی

درب های اتوماتیک تلسکوپی از خانواده درب های اتوماتیک کشویی می باشد که برای فضاهایی با دهانه کم عرض که نیاز به بازشوی بالایی دارند، استفاده می شوند. حداکثر بازشوی این نوع درب ها (حدود 2/3 ) دهانه ورودی را برای فضاهایی که نیاز به بازشوی بالا دارند ارائه می دهد. از انواع درب های اتوماتیک تلسکوپی می توان به :

درب اتوماتیک تلسکوپی با 1 لنگه ثابت و 2 لنگه متحرک

از این نوع درب های اتوماتیک تلسکوپی برای محیط هایی که به علت کم عرض بودن دهانه امکان نصب درب های کشویی وجود ندارد، استفاده می شود و راه حل مناسبی خواهد بود .این نوع درب ها میزان بازشوی 2/3 عرض خواهد بود. در این نوع از درب اتوماتیک تلسکوپی  2 لنگه متحرک کشویی حرکت کرده و روی لنگه ثابت درب قرار می گیرند .

درب اتوماتیک تلسکوپی با 4 لنگه متحرک

این نوه درب های اتوماتیک راه حل مناسب برای دستیابی به حداکثر بازشوی برای ورودی های معمولی می باشد . در این نوع درب ها به ازای 2 لنگه ثابت ، 4 لنگه متحرک نیز وجود دارد و میزان بازشوی را در محیط های کم عرض افزایش می دهد .

درب اتوماتیک تلسکوپی بدون پانل ثابت با 2 لنگه متحرک

این نوع از درب های اتوماتیک تلسکوپی امکان بهره برداری از فضاهای جانبی و دیوارها را بدون استفاده از پانل ثابت فراهم می کند. معمولا برای مکان هایی که به علت عرض کم دهانه امکان نصب درب تلسکوپیک استاندارد وجود ندارد، مورد استفاده قرار می گیرد .

درب اتوماتیک بدون پانل ثابت با 4 لنگه متحرک

از این نوع درب های اتوماتیک تلسکوپی برای مکان هایی که دارای دهانه کم عرض هستند، استفاده می شوند . نصب این نوع از درب های اتوماتیک با لنگه ثابت باعث محدودیت عرض بازشوی در محیط می شود و چون نیاز به تمام عرض دهنه دارند 4 لنگه متحرک درب روی فضای جانبی حرکت می کند . فضای جانبی مورد استفاده این نوع درب ها معمولا دیوار است.

 

چرا از درب های شیشه ای تلسکوپی استفاده کنیم؟

دلیل اصلی این که شما باید درب اتوماتیک شیشه ای را برای خانه خود در نظر بگیرید، این است که آنها اجازه می دهند فضایی چند منظوره را ایجاد کنید. این درب ها را می توان برای جدا کردن اتاق های مختلف در خانه استفاده کرد، اما اگر می خواهید یک فضای بزرگتر برای یک جلسه بزرگ یا یک مهمانی بزرگ ایجاد کنید، می توانید آنها را باز کنید و از دید خارج شوید.

اگر حریم خصوصی مورد نیاز است، خوب است که درب را ببندید و فضای آرام را در خانه حفظ کنید. به عنوان مثال، شما می توانید اتاق بازی بچه را به یک فضای زندگی اصلی در خانه متصل کنید، و درب های شیشه ای کشویی که دو قسمت را جدا می کنند. زمان هایی وجود دارد که فضای خوبی برای باز کردن فضای آن وجود داشته باشد تا بتوانید با بچه ها ارتباط برقرار کنید. اما، بار دیگر خوشحال است که درب را ببندید و سر و صدا بچه ها را خاموش کنید، در حالی که هنوز از طریق شیشه ای از اتاق بازی می بینید.

بیشتر بدانید:

 در صورت تمایل می توانید برای مشاهده و کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت درب اتوماتیک وارد شوید:

 

درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی

 

کاربرد درب اتوماتیک تلسکوپی 

درب های تلسکوپی مزایا زیادی دارند از جمله:

  • مناسب فضاهای کم عرض است، چرا که بیشترین بازشو حدودا تا 70 درصد نسبت به سایر درب های اتوماتیک دارد.
  • دارای چشمی و سیستم هوشمند باز و بست برای جلوگیری از برخورد با افراد به خصوص کودکان و افراد کم توان.
  • تنظیم سرعت باز و بست و داشتن چرخ های پلیمری که سبب می شود تا حرکتی آرام و بدون صدا داشته باشد.
  • جلوگیری از اتلاف انرژی و سیستم سرمایشی و گرمایشی
  • جلوگیری از ورود صدا و گرد و غبار
  • دارای قفل الکترونیکی با قابلیت قفل نمودن درب های متحرک به وسیله هنگرها
  • قابلیت انتخاب وضعیت ( باز، بسته، حالت زمستانی، تابستانی، ورود ممنوع، خروج ممنوع )

 

بیشتر بدانید:

حال که اطلاعات لازم درباره ی درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی به دست آوردید، برای مشاهده اصطلاحات درب اتوماتیک وارد شوید:


درب تلسکوپی

 

تفاوت درب کشویی و درب تلسکوپی

این دو درب در ظاهر بسیار شبیه به هم هستند اما تفاوت بین درب اتوماتیک تلسکوپی با درب های کشویی در حرکت لت های درب می باشد. در درب اتوماتیک اسلایدینگ یا درب کشویی لت های درب در جهت های مخالف هم حرکت کرده و درب اتوماتیک باز می شود. اما در درب تلسکوپی لت های درب باهم در یک جهت حرکت کرده و درب باز می شود.

در ظاهر هر دو درب تلسکوپی و کشویی در یک خط صاف قرارگرفته و حرکت می کنند ولی با توجه به اینکه در درب تلسکوپی دو لت درب در یکسو حرکت می کنند بایستی از ریل های مکانیکی دوبل استفاده نمود. همچنین موتور و برد الکتریکی بکار رفته در درب اتوماتیک تلسکوپی با درب اتوماتیک کشویی متفاوت می باشد.

 

 بیشتر بدانید:

حال که اطلاعات لازم درباره ی درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی به دست آوردید، برای مشاهده و کسب اطلاعات بیشتر درباره درب اتوماتیک کشویی وارد شوید:

 

:نتیچه گیری 

درب شیشه ای اتوماتیک تلسکوپی 4 لت برای مکان هایی استفاده می شود که عرض ورودی مورد نظر برای استفاده از درب کشویی عادی کافی نیست که از 4 لت کوچک به جای 2 لت بزرگ استفاده می شود . که در هنگام باز شدن فضایی به اندازه نصف و یا کمتر از درب کشویی ساده 2 لت لازم دارد.
درب شیشه ای اتوماتیک 2 لت برای استفاده در مکان های خیلی تنگ تر و با عرض کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و فقط به سمت راست و یا فقط به سمت چپ حرکت می کنند.

 

 

تعداد نمایش: 5012 دفعه آخرین ویرایش در دوشنبه, 29 آذر 1400 18:41

موارد مرتبط

  • مزایا درب اتوماتیک | انواع درب برقی
    در Blog
    مزایا درب اتوماتیک | انواع درب برقی

    چرا درب اتوماتیک بهتر است ؟ شاید براتون اتفاق افتاده که برید فروشگاه دستگیره اش گیر کرده باشه ؟ یا دستتون پر از وسیله باشه امکان باز کردنش نباشه

  • درب اتوماتیک مثلثی شیشه ای
    در Blog
    درب اتوماتیک مثلثی شیشه ای

    درب اتوماتیک مثلثی یکی از انواع درب های اتوماتیک شیشه ای خاص است که به سبب شکل هندسی خاص خود، مخصوص افرادی است که به دنبال محصولات و درب های اتوماتیک

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان - ثبت نام کنید و یا وارد حساب خود شوید.
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما