یکشنبه, 22 ارديبهشت 806 00:13

درب اتوماتیک بازوئی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

اگر در حال نوسازی و ایمن سازی ساختمان هستید و به دنبال اتوماتیک کردن درها هستید، با ما در درب اتوماتیک بازوئی همراه باشید.

-------------------------------------------------------------------------------

درب اتوماتیک بازوئی 

درب اتوماتیک بازوئی

امروزه انسان ها به زندگی مدرن، راحتی، آسایش و امنیت تمایل دارند. به همین منظور، اتوماتیک کردن درب های ورودی ساختمان، امری ضروری می باشد. درب اتوماتیک بازویی از رایج ترین درب های اتوماتیک است که می توان به آن اشاره کرد.

درب اتوماتیک بازوئی معمولاً در پارکینگ، درب ورودی ساختمان و درب ورودی مجتمع های صنعتی، مسکونی و اداری استفاده می شود. درب اتوماتیک بازویی مدل های متفاوتی دارد. امروزه با نصب این درب ها در وقت افراد صرفه جویی شده و نیروی انسانی جهت باز و بسته کردن درب کاهش یافته است.

 

مزایای نصب درب اتوماتیک بازوئی

درب های اتوماتیک بازوئی نسبت به درب های اتوماتیک دیگر، قدرت بالاتری دارند. همچنین برای نصب این درب ها، به زیرساخت های اساسی نیازی نیست. از مزایای دیگر این درب ها، می توان به مقرون به صرفه بودن هزینه های نصب و برق مصرفی آنها اشاره کرد.

این درب ها از نظر بهداشتی، در اتاق عمل و بعضی آزمایشگاه ها کاربرد دارند. درب های اتوماتیک بازویی، امنیت درب های مکان های خاص مثل انبارها و مراکز نظامی را تامین می کنند. همچنین جک های بازویی، می توانند بر روی درب های قدیمی نیز نصب شوند.

 خرید درب اتوماتیک بازوئی

بخش های درب اتوماتیک بازوئی

درب اتوماتیک بازویی، دارای یک جفت جک هیدرولیک یا الکترومکانیک است. سایر بخش های درب اتوماتیک بازویی عبارت است از: مدار فرمان(کنترل برد)، چشمی الکترونیک(چشم فتوسل)، ریموت کنترل و چراغ فلاشر. همچنین کلید خلاص کن بخش دیگر آن است که به صورت آچار یا کلید می باشد.

بخش مدار فرمان به بازوها فرمان حرکت کردن یا متوقف شدن را می دهد. چشمی الکترونیک یا فتوسل، سیستم های نوری هستند که با تشخیص هر مانع در مسیر حرکت درب، حرکت را متوقف می کنند. ریموت کنترل وسیله ای است برای صدور فرمان باز و بسته شدن درب اتوماتیک از فاصله ی دور.

از کلید خلاص کن، هنگام قطع برق استفاده می شود. با چرخاندن این کلید، دستگاه از حالت اتوماتیک و برقی به حالت دستی تبدیل می شود. چراغ فلاشر، چراغ هشدار است و کارکرد دستگاه را نشان می دهد. معمولاً این چراغ در بالای درب ساختمان نصب می گردد.

 

انواع جک های بازوئی درب اتوماتیک

جک های بازویی از مهم ترین قطعه های درب های اتوماتیک هستند. وظیفه ی جک های بازویی، کنترل و حرکت باز و بسته شدن درب برای برقراری امنیت است. انواع جک های بازویی اتوماتیک عبارت اند از: جک های بازویی هیدرولیکی، جک بازویی روغنی، جک بازویی بادی و جک بازویی الکترومکانیکی.

جک های بازویی هیدرولیکی با توجه به مواد استفاده شده در کمپرسور به دسته های روغنی و بادی تقسیم می شوند. جک های بازویی هیدرولیکی نسبت به جک های الکترومکانیک، کیفیت مطلوب تر و طول عمر بیشتری دارند. توصیه می شود که جک های بازویی هیدرولیکی برای درب های با وزن و تردد بالا نصب شوند که احتمال خرابی جک ها کاهش یابد.

جک های الکترومکانیکی که برای درب های لولایی طراحی شده اند، شامل سه مدل بازویی، کف گرد و خرچنگی هستند. پیشنهاد می شود برای درب های پارکینگی مسکونی از جک های بازویی استفاده شود. وقتی پارامتر اصلی شما عدم نمایش جک بازویی و نمای دست نخورده درب و ساختمان است، می توانید از جک های کف گرد استفاده کنید.

اگر برای نصب جک های بازویی در موقعیت قرارگیری درب فضایی نباشد، از جک های خرچنگی استفاده می شود. همچنین اگر مجبور به تخریب دیواره های اطراف درب باشیم، از جک های خرچنگی یا پاملخی استفاده می کنیم. جک های خرچنگی به دلیل سبک طراحی که دارند، راحت نصب می شوند.

 درب اتوماتیک بازوئی

خرید درب اتوماتیک بازویی

پیش از انتخاب نوع درب اتوماتیک بازوئی، طول و عرض درب باید مشخص شود. همچنین محاسبه شدن وزن حدودی هر لنگه از درب و مشخص شدن میزان تردد روزانه از درب باید انجام شود. اینکه جک پارکینگی برای یک ساختمان کوچک استفاده شود یا برای یک مجتمع مسکونی، در انتخاب نوع جک و قیمت درب اتوماتیک بازویی موثر است.

قیمت درب اتوماتیک بازویی با توجه به نوع جک استفاده شده برای درب تعیین می شود. از انواع انتخاب ها می توان به جک دولنگه لولایی و جک تک لنگه لولایی اشاره کرد. جک دولنگه لولایی بر روی هر دو لنگه درب نصب می گردد. جک های دولنگه لولایی، رایج ترین نوع مورد استفاده در حال حاضر هستند.

نصب جک های تک لنگه لولایی بر روی یک لنگه درب می باشد. با نصب جک های تک لنگه لولایی، فقط یک لنگه از درب اتوماتیک با طول بیشتری باز و بسته می شود. قیمت درب اتوماتیک بازوئی در این حالت، فرق زیادی با نوع قبلی آن ندارد. 

تعداد نمایش: 1955 دفعه آخرین ویرایش در دوشنبه, 16 اسفند 1400 14:14

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان - ثبت نام کنید و یا وارد حساب خود شوید.
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما